Kiderült a Galaxy Note 7 legnagyobb újdonsága

0 2,020

A Samsung a következő generációs Galaxy Note készülékbe szinte minden olyan funkciót bele fog pakolni, amire egy felhasználó csak álmodni mer. Az eddigi pletykák szerint ugyanis elég ígéretesnek tűnik a széria soron következő modellje, mely a hírek szerint nem Galaxy Note 6, hanem Galaxy Note 7 néven kerül majd bemutatásra. Az ok pedig nem más, mint hogy a Galaxy Note család csak a Galaxy S sorozat után egy évvel mutatkozott be, így a modellek számozása mindig eggyel le volt maradva, viszont idén úgy néz ki, hogy sikerül majd felzárkóznia.

A Galaxy Note 7-ről eddig már számtalan információ érkezett, mint például hogy 6 GB RAM-mal és profi képstabilizátorral érkezhet, vagy hogy írisz-szkennert kap, de sokak szerint ez a modell már USB Type-C csatlakozóval érkezik majd, illetve legutóbb arról is írtunk, hogy dupla hátlapi kamerát kaphat az új Galaxy Note. A napokban a PhoneArena szerkesztőségébe egy érdekes képet küldött egy névtelen beküldő, amin vélhetően a Galaxy Note 7 bemutatására készített diasor egyik diáját láthatjuk.

Note-7-edge

A képen a “Write on the edge of something great” szöveg pedig arra utalhat, hogy a Galaxy Note 7 is ívelt kijelzőt kaphat, akárcsak a Galaxy S7 edge. Így tehát nincs kizárva, hogy a Galaxy Note-széria is megkapja az ívelt kijelzőt, hiszen ha az eladásokat tekintjük, akkor az embereknek tetszik az ívelt kijelző. Ezzel a lépéssel pedig ez a modell lenne az első mind a két oldalán ívelt kijelzős Galaxy Note. A másik érdekesség, hogy az S Pen segítségével pedig írhatunk is majd erre a felületre, sőt lehet, hogy különböző gesztusok is társulnak majd az érintőceruzához. Mindenesetre nagyon érdekesnek hangzik az egész, kíváncsiak vagyunk, hogy mi fog ebből kisülni.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá