Nagyon érdekes vezeték nélküli töltőt mutatott be a Samsung

0 1,837

A Samsung a minap egy nagyon érdekes vezeték nélküli töltőt mutatott be, melyet elsőként Oroszországban dobnak majd piacra. A készülék legnagyobb érdekessége, hogy formáját tekintve olyan mint egy íves tálca, így a lakásba helyezve úgy néz ki, mintha valamilyen kis bútordarab lenne.

További érdekesség, hogy az EP-PA710 nevezetű vezeték nélküli töltő nem csupán egy készülék töltésére képes, hanem egyszerre akár 3 készüléket is tölthetünk vele egyidejűleg. Ahogy a lenti képen is láthatjuk, a készüléken található egy téglalap alakú, illetve egy kör alakú állomás, melyek mindegyike a Qi töltési technológiával működik, így akár két vezeték nélküli töltést támogató okostelefont is tudunk tölteni egyszerre vele.

EP-PA710

A töltőállomás oldalán pedig emellett találunk még két portot: az egyik egy USB Type-C csatlakozó, míg a másik egy hagyományos USB port. Ennek köszönhetően pedig egy kábel segítségével még egy készüléket (például egy Samsung Gear Level U-t) is rá tudunk tenni a két vezeték nélküli töltőállomás mellé, azaz egyszerre 3 készüléket is tölthetünk vele.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy mennyiért fogja árulni a Samsung a töltőt, illetve hogy mely régiókban fogják még Oroszországon kívül árusítani, viszont reméljük, hogy hazánkban is kapható lesz a készülék.

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá