Samsung Galaxy S7 Active – Ezt aztán a földhöz vághatod

0 1,987

Korábban már lehetett arról hallani, hogy a Samsung piacra kíván dobni a Galaxy S7 készülékből egy olyan strapabíró variánst, melyet aztán bátran vihetünk magunkkal bármilyen extrém helyre, nem kell félnünk majd, hogy baja esik, hiszen kellő védelemmel van felvértezve a készülékház. A minap a telefon hivatalosan is bemutatásra került, mely a Galaxy S7 Active nevet kapta és mely kizárólag csak az amerikai AT&T mobilszolgáltató kínálatában lesz kapható.

A Galaxy S7 Active belsőre nagyjából megegyezik a Galaxy S7-tel, viszont azért természetesen kapunk pár újdonságot. A készülék így egy 5,1 hüvelykes Quad HD felbontású Super AMOLED kijelzővel, Snapdragon 820-as processzorral, 4 GB rendszermemóriával, 32 GB tárhellyel és microSD bővítéssel is rendelkezik. A hátlapon egy 12 megapixeles optika csücsül, míg előre 5 megapixeles szenzor került. A legnagyobb érdekesség, viszont az akkumulátorban keresendő, ugyanis a Galaxy S7 Active-ban egy 4000 mAh-s akksi található, míg a Galaxy S7-ben ugye 3000 mAh-s van.

galaxy-s7-active-official

A telefon, ahogy korábban is említettük, teljesen strapabíró borítást kapott. Ez azt jelenti, hogy a készülék por- és vízálló, illetve az amerikai MIL STD-810G tanúsítványt is megkapta, aminek köszönhetően a földre ejtést is elég jól bírja. A kialakítás eredményeképp pedig az előlapon nem érintésérzékeny gombokat találunk, hanem fizikai gombokat, viszont a Home gomb ujjlenyomat-olvasóval is fel van vértezve, így a Samsung Pay is működik vele.

Galaxy-S7-Active-back

A Galaxy S7 Active exkluzívan csak Amerikában lesz kapható június 10-től az AT&T kínálatában Sandy Gold, Titanium Grey és Camo Green színvariációban.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá