Bemutatkozott a Samsung Gear IconX vezeték nélküli fülhallgató

0 36,809

A Samsung a Gear Fit 2 bemutatásakor egy vezeték nélküli fülhallgatót is piacra dobott, mely egyébként az első ilyen készülék a cég kínálatában. A dolog érdekessége, hogy a fülhallgató egy beépített mozgáskövető szenzorral is fel van vértezve, így automatikusan bekapcsol, amint a felhasználó a fülébe helyezi. Az érintésérzékeny felületnek köszönhetően pedig a navigálás is játszi könnyedséggel végezhető.

A Samsung Gear IconX névre hallgató készülék 4 GB tárhelykapacitással rendelkezik, mely bő ezer szám tárolására elegendő. A zenelejátszás így nem csak Bluetooth kapcsolaton keresztül lehetséges, hanem a készüléken tárolt zenéket is egy gombnyomásra indíthatjuk el. Ez leginkább pedig akkor lesz hasznos, ha mondjuk futni indulunk, és nem akarjuk magunkkal vinnünk az okostelefonunkat.

Samsung-Gear-Icon-X-colors

További érdekesség, hogy a készülék beépített gyorsulásérzékelővel és pulzusmérővel is rendelkezik! Ennek köszönhetően pedig sportolás közben is monitorozhatjuk az eredményeinket, amit később a fülhallgató automatikusan szinkronizál az S Health alkalmazással. A sportolás alatt a készülék képes mérni a megtett távolságot, a sebességet, az időt, a pulzust és az elégetett kalóriát.

A Samsung Gear IconX egy 47 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, mely a gyártó szerint másfél óra vezeték nélküli zenelejátszást biztosít, viszont ha a beépített tárhelyről játszuk le a zenét, akkor ez az idő már 3 és fél óra lesz. A készülékhez egy tok is jár a csomag, ami pedig egy 315 mAh-s akksit is rejt magában, mely képes tölteni a fülhallgatót, mikor azt a tartójába helyezzük.

Gear-IconX-Case

A Samsung Gear IconX fülhallgató értékesítése a harmadik negyedévben kezdődik majd meg 199 dolláros áron. A vásárolók pedig fekete, kék, illetve fehér színvariáció közül választhatnak majd.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá