Dupla hátlapi kamerát kaphat az új Galaxy Note

0 2,411

A következő Samsung Galaxy Note körül nagyon izzanak a pletykák. Az egyik ilyen a névválasztás. A pletykák szerint ugyanis megszakítva a hagyományt, a soron következő készüléket nem Galaxy Note 6 néven dobnák piacra, hanem Note 7 néven. Hogy ennek mi értelme, az egy jó kérdés, valószínüleg a Galaxy S7-tel szeretnék így egy “szintbe” hozni a családot, de mivel ezek csak pletykák, így lehet, hogy végül mégiscsak Note 6 néven kerül majd bemutatásra.

A másik érdekességet pedig az új phablet kamerájánál kell majd keresni. A cég ugyanis nem kizárt, hogy dupla hátlapi szenzort helyez el majd a telefonon. Az optika pedig nem más cég szenzora lenne, hanem a Samsung saját fejlesztésű egysége, így a fejlesztés házon belül folyna. Természetesen ez is csak pletyka, így egyelőre érdemes kellő fenntartásokkal kezelnünk.

A soron következő Galaxy Note a hírek szerint várhatóan augusztus 2-án debütál majd, így tehát kevesebb mint két hónap van hátra a premierig. Hogy ezekből a pletykákból melyik fog megvalósulni és melyik csupán kacsa, az hamarosan kiderül. Ti milyen újdonságokat látnátok szívesen az új készülékben?

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá