Képeken a Samsung Galaxy Note 6

0 2,296

A pletykaáradat már gőzerővel hódít az soron következő Galaxy Note 6-ról, amiből kiderül, hogy valóban egy ütős készülékkel támad majd a Samsung. A napokban viszont néhány renderkép szivárgott ki az internetre, amiből újabb érdekességekre derült fény.

Az egyik legnagyobb újdonága a következő generációs Galaxy Note-nak a duplán ívelt kijelző lehet. A @ShaiMizrachi általt megszellőztetett képen ugyanis azt fedezhetjük fel, hogy a telefon előlapján a kijelző jobb és bal oldalt is ívelt lesz. Külsőre egyébként meg fog egyezni a Galaxy Note 5 dizájnjával, hiszen a Note 6 az adatok szerint 153 mm magas, 74,5 mm széles és 7,8 mm vastag lesz. A Note 5 pedig 153,2 mm x 76,1mm.

gnote6-540x352

A Note 6 viszont egy picit vastagabb is lesz, hiszen a Note 5 phablet 7,6 mm vastag. Ez persze betudható az ívelt kijelzőnek. Másik érdekesség, hogy a szokásos microUSB port helyett immár egy USB-C port foglalhat majd helyet a készülék alján. A pletykák szerint a Galaxy Note 6 várhatóan augusztus 2-án debütál majd, így lassan elkezdenek majd kiszivárogni az egyes alkatrészek is, illetve reméljük a készüléket is lencsevégre kapják majd.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá