A Samsung bemutatta a Gear Fit 2-t

0 1,251

Samsung Gear Fit volt a dél-koreai cég első olyan készüléke, mely kifejezetten a sportolóknak készült, akik szerették volna monitorozni a napi tevékenységeiket, viszont nem akartam ehhez egy méretes eszközt egész nap a csuklójukon viselni. A fitnesz karpánt 2014-ben debütált, így ideje volt már egy kis vérfrissítésnek. A Samsung a minap bemutatta a Gear Fit 2-t, melyben számos újdonság érkezett.

A Gear Fit 2 külsőre egy ergonómikus dizájnt kapott, mely roppant kényelmes viselést biztosít a felhasználóknak. A kijelző egy 1,5 hüvelykes 216 x 432 pixeles Super AMOLED érintésérzékeny ívelt panel, ahol többek között kijelzésre kerül az idő, a megtett lépések, elégetett kalóriák, és még számos fitnesztevékenységünkkel kapcsolatos információ. A motorháztető alatt egy 1 Ghz-es processzor duruzsol, melyhez 512 MB RAM rendszermemória társul. Háttértárból 4 GB áll rendelkezésre, az akkumulátor pedig 200 mAh-s.

A készülék szinte mindenféle szenzorral rendelkezik, amit egy sportoló elvár. Így tehát a Gear Fit 2-ben találunk giroszkópot, gyorsulásmérőt, barométert, sőt még GPS-t és pulzusmérőt is. A termék természetesen megkapta az IP68-as tanusítványt, melynek köszönhetően por- és vízálló lett.

A Samsung Gear Fit 2 kétféle méretben és fekete, kék és lila színvariációban kerül majd forgalomba 179 dolláros áron június 10-től. Arról egyelőre nincsenek pontos információink, hogy hazánkban mikortól kerül majd a boltok polcaira.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá