Az S Health új frissítésével már lecsekkolhatod a barátait eredményeit is

0 810

A Samsung a Galaxy-szériás készülékeket mindig ellátta extra szolgáltatásokkal, alkalmazásokkal és egyebekkel. Ilyen például a cég sajtát fejlesztésű S Health fitnesz applikációja, melynek segítségével a felhasználók monitorozhatják a sporttevékenységeiket és még számos hasznos dolgot.

Az alkalmazás egészen tavaly szeptemberig csak a Galaxy készülékek kiváltsága volt, mert utána már bekerült a Google Play kínálatába is, így bármilyen más androidos okostelefonra is le lehetett tölteni. Az applikáció azóta kisebb nagyobb frissítéseket átesett, és most is egy fontos frissítés érkezett hozzá.

A legutóbbi frissítéssel például a program már automatikusan képes volt érzékelni a futást és a sétálást, most pedig a közösségi funkciókra gyúrtak rá. A 4.8.0.0085 verzióban ugyanis már láthatjuk azt is, hogy az ismerőseink hogyan teljesítenek. Emellett az új verzióban már lehetőségünk exportáni HTML, PDF vagy XLS fájlba a vérnyomást, a pulzusszámot és egyéb adatot.

S-Health-Update-v4.8.0.0085

Hasznos új funkció például a gyors pulzusmérés is, melyet ha aktiválunk, akkor elég csak a szenzorra helyeznünk az ujjunkat és megfordítanunk a készüléket és már történik is a leolvasás.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá