2017-ben érkezhet a hajlítható kijelzős Samsung Galaxy X

0 2,178

A Samsung rajongók jól tudják, hogy idén a dél-koreai cég egy ütős csúcskészülékkel is készül, mégpedig a Galaxy Note 6-tal, mely várhatóan a szeptemeri IFA kiállításon mutatkozhat be. Ám a legújabb hírek szerint a 2017-es év roppant izgalmas lesz, ugyanis nagyjából 5 darab Galaxy zászlóshajó már a tarsolyban van, amik közül az egyik a már régóta várt hajlítható kijelzős okostefelon lesz.

Az öt csúcskészülék közül az egyik a Galaxy S8, illetve az ívelt kijelzős változata a Galaxy S8 edge lesz majd, amit az jövő év elején mutathatnak be, illetve az év végén pedig a Galaxy Note 7 és a Galaxy Note 7 edge modellről rántják majd le a leplet. Az igazi szenzáció azonban a Galaxy X nevű okostelefon lesz majd, mely egy olyan kijelzővel lesz felvértezve, amit össze tudunk majd csukni. A telefont úgy kell majd elképzelni, mint anno a kagylótelefonokat, viszont ebben az esetben nem fogják a zsanérok megszakítani a kijelzőt, hanem az egész előlap egy hatalmas nagy képernyő lesz.

Magáról a Galaxy X-ről egyelőre még nem sok információ derült ki, viszont a spekulálások arról szólnak, hogy a telefon kijelzője egy 4K felbontású panel lehet majd. A Galaxy S8, illetve a Galaxy Note 7 család tagjai azonban nem kapják meg az UHD-s felbontást, a hírek szerint ezeknek a modelleknek az előlapján egy 2.5K felbontású Super AMOLED képernyő terpeszkedik majd.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá