Ismerd meg közelebbről a Galaxy Tab S3-at

0 21,857

A Samsung Galaxy Tab S-széria a dél-koreai cég táblagépei között mindig is a legjobb helyen teljesítettek. Az első generációs modellt például a DisplayMate a legjobb kijelzővel ellátott táblagépének titulált, míg a tavaly debütált második generációs verziónak sem kellett szégyenkeznie semmire, és szerintünk is az egyik legjobb tablet még most is a piacon. Hamarosan pedig megérkezhet a harmadik generáció, mely a Galaxy Tab S3 nevet kapja majd.

Ahogy lenni szokott most is kétféle verzió készül belőlük: egy 8 hüvelykes kijelzővel felvértezett modell (SM-T719) és egy 9,7 hüvelykes megjelenítővel ellátott variáns (SM-T813). A készülékek hivatalos premierjéről egyelőre még nincs semmi pontos információ, viszont a modellek a napokban bukkantak fel a TENAA weboldalán, aminek köszönhetően kiderült, hogy hogyan is fognak kinézni, illetve, hogy milyen hardverek kapnak bennük helyet.

Galaxy-TabS3

Nézzük elsőre a külsőt. A fizikai méretekben nincs változás, tehát ugyanakkorák lesznek az új modellek, mint a korábbi generáció. Az operációs rendszer viszont értelemszerűen már az Android 6.0 Marshmallow lesz. A motorháztető alatt csupán kisebb változás történt, ami igazából annyit takar, hogy a processzor egy picit erősebb lesz (Snapdragon 652). A többi viszont maradt: 8 megapixeles hátlapi kamera, 2 megapixeles előlapi optika, 3 GB RAM, 32 GB tárhely.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá