Megmutatjuk mit tud a Samsung okosszörfdeszkája

0 1,364

A Samsung egy olyan gyártó, aki mindig is élen járt az innovációban és a szokásos termékek mellett néha olyan produktumokkal is előáll, melytől mindenkinek leesik az álla. Ezeket leginkább a C-Lab csapata szokta megálmodni, mely a vállalaton belüli kezdeményezés, amely lehetővé teszi a Samsung alkalmazottai számára, hogy megvalósíthassák saját kreatív üzleti ötleteiket.

A projektek közül ilyen volt például az okosöv, mely a fitneszkiegészítők legújabb generációját jelentheti majd, hiszen a kütyü képes mérni a felhasználója derékbőségét, illetve emellett monitorozza a napi viselkedését és szokásait is, nemrég pedig olyan okos edzőcipőről is lerántották a leplet, mely képes volt mérni a lépéseinket, a testtartásunkat, a súlyeloszlásunkat, de az egyensúlyunkat is figyelemmel kísérhettük vele. A Smart Windshield pedig egy olyan okosszélvédő volt, mely a motorosok számára adott hasznos információkat.

Most egy újabb leleményes termék született meg, mégpedig egy okosszöfrdeszka. A Samsung Galaxy Surfboard névre hallgató kütyün egy LED panel is helyet kapott, ahol a szörfös többek között az időjárási viszonyokról, szélirányról, a hullámok magasságáról és intenzitásáról kaphat információkat. A készülék lelkét a Galaxy S7 adja, amit a szörfdeszkába kell belehelyeznünk. Emellett pedig ösztönző üzenetek is felvillannak a deszkán, ami egyfajta virtuális edzőként szolgál.

Forrás: Samsung Brazil

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá