Kegyetlen gyors a Samsung új 256 GB-os microSD-je

0 1,478

A Samsung a minap bejelentette a legújabb, EVO Plus 256 GB-os microSD memóriakártyáját. Az EVO Plus 256 GB a jelenlegi leggyorsabb és legnagyobb tárolási kapacitással rendelkező memóriakártya a piacon. Az új microSD maradéktalanul megfelel az egyre növekvő fogyasztói bázis által használt akciókamerák, drónok, prémium okostelefonok, valamint 4K felvételre és lejátszásra képes tükörreflexes gépek támasztotta igényeknek.

Az új microSD kártya alkalmas a professzionális fotók tárolására és továbbítására, valamint biztosítja a 4K UHD videók zökkenőmentes rögzítését és lejátszását. Az eszközzel összesen 12 óra 4K UHD tartalom vagy 33 óra Full HD minőségű videó rögzíthető. Ennek köszönhetően pedig nem kell amiatt aggódnunk majd, hogy elfogy a hely a kártyán és takarítanunk kell majd.

A Samsung EVO Plus 256 GB-os microSD kártya ideális választás a felsőkategóriás okostelefonokhoz és tabletekhez, ráadásul megfelel az összes biztonsággal, kapacitással, teljesítménnyel és környezetvédelemmel kapcsolatos követelménynek is. A microSD jellemzői a kiváló minőségű V-NAND flash technológia, az UHS-I Speed Class 3 (U3) és Speed Class 10 támogatás, amelyeknek hála az iparágban leggyorsabb, akár 95MB/s olvasási és 90MB/s írási sebességre is képes.

A Samsung EVO Plus 256 GB-os microSD-jét idén júniusban dobják majd piacra több mint 50 országban 249 dollárért, mely hazánkban 85 ezer forintnak megfelelő összeget jelent majd.

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá