Újabb képeken tündököl a fémes Galaxy C5

0 1,045

Egy olyan telefonra vágysz, mely külsőre prémium megjelenésű, a hardverek teljes mértékben megbirkóznak a hétköznapi feladatok végrehajtásával, ám ennek ellenére mégis nem kell a gatyádat ráköltened? Akkor a Samsung Galaxy C5-ös modell lehet a tökéletes választás számodra, mely a legfrissebb hírek szerint még ebben a hónapban bemutatkozhat.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Samsung egy vadonatúj szériát kíván bemutatni a mobilos palettába, mely nem más, mint a Samsung Galaxy C-széria. A sorozat első tagja, a Galaxy C5 (SM-C5000) lehet, melyről az elmúlt hetekben több kép is felbukkant már, most viszont egy olyan kép érkezett, ahol egy működő verziót láthatunk.

Galaxy C5 samu

A képek alapján úgy tűnik, hogy bizony fémes borítást kap majd a telefon, aminek mi persz örülünk, hiszen nem sok ilyen telefon található a középkategóriás mezőnybe. A készülék hátlapja egyébként kísértetiesen hasonlít a HTC telefonjaira, sok hasonlóságot lehet felfedezni a képek alapján az biztos, viszont elsőre nekünk tetszik a dizájn.

Galaxy-C5-slide

A Galaxy C5 motorháztetője alatt egyébként a korábbi információk szerint egy nyolcmagos, 1.5 GHz-es órajelű Snapdragon 617-es processzor duruzsolhat majd, melyhez 4 GB RAM társul. A készülék alapértelmezetten az Android 6.0.1-es operációs rendszerrel érkezik majd, bár ez szinte minden a közeljövőben érkező Samsung telefonra igaz. A telefon kijelzőjéről pedig annyi derült ki, hogy egy 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású panel lehet majd.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá