Ezeket fogja tudni a Samsung Galaxy Tab 4 Advanced

0 12,504

Ha a tabletpiacot megnézzük, akkor láthatjuk, hogy a Samsung bizony elég keményen belehúzott anno, és számtalan modellel rukkolt elő. A kisebb kijelzővel felvértezett kompakt készülékektől kezdve egészen a 10 hüvelykes modellekig, szinte mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb variánst.

A legfrissebb hírek szerint a dél-koreai cég most egy újabb tablettel kíván előrukkolni, mely a két éve bemutatott Galaxy Tab 4 készüléknek egy vérfrissített változata. A Galaxy Tab 4 Advanced (SM-T536) nevű készülék egy 10 hüvelykes, 1280 x 800 pixel felbontású kijelzővel érkezik, a motorháztető alatt egy nyolcmagos és 1,6 Ghz-es órajelű processzor duruzsol majd, rendszermemóriából 2 GB-ot kap a tablet, háttértárból pedig 32 GB áll majd rendelkezésre alapértelmezetten, amit persze microSD-vel tovább bővíthetünk. A hátlapi kamera 5 megapixeles lehet, míg az előlapi 1,3 megapixel. A készülék energiaellátásáról pedig egy 6800 mAh-s akksi gondoskodik majd.

Samsung Galaxy Tab 4 Advanced SM-T536

Az adatokat elnézve igazából arra a megállapításra jutottunk, hogy a Galaxy Tab 4 Advanced készülékben a Samsung csupán minimális tuningot alkalmazott, hiszen az eredeti Tab 4 táblagépben egy négymagos proci ketyegett, a RAM 1,5 GB volt és a kamera is 3 megapixeles volt. A kérdés persze az lesz, hogy ezeket az újdonságokat mennyi felárért fogja majd kínálni. A készülék áráról, illetve debütálásáról egyelőre nincsenek pontos adatok, viszont szerintünk hamarosan megérkezhet.

Forrás: The Verge

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá