Íme a Samsung Gear IconX vezeték nélküli fülhallgató

0 32,010

A Samsung egy újabb kiegészítővel rukkolt elő, mely elsősorban a sportolóknak nyerheti majd el a tetszését. A Gear IconX nevezetű készülék jelenleg még nincs hivatalosan bemutatni, viszont a cég hivatalos weboldalán, az S Health aloldalon bukkant fel a minap róla egy kép, aminek köszönhetően megcsodálhatjuk, hogy hogyan is fog kinézni.

A Gear IconX teljes mértékben vezeték nélküli eszköz lesz, azaz semmilyen kábel nem fog a nyakunkba lógni, hanem csupán behelyezzük a fülünkbe a két egységet és már mehet is a zene. Az adatok szerint 4 GB belső tárhely áll majd rendelkezésre a zenéink számára és a készülék pedig Bluetooth kapcsolaton keresztül lesz képes kommunikálni az okostelefonunkkal. Arról viszont egyelőre nincsenek még információk, hogy egyáltalán mekkora akkumulátor fog majd helyet kapni a készülékben és azzal hány órányi zenelejátszás lesz biztosítva.

Pontos megjelenésről és árról egyelőre még semmilyen információ nem szivárgott ki, viszont ha tippelni szeretnénk, akkor a berlini IFA fogyasztói és szórakoztató elektronikai kiállításon fog majd bemutatkozni a nagyközönség előtt.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá