Képeken a strapabíró Galaxy S7

0 1,475

A Samsung a legújabb generációs Galaxy S készülékek esetén sem szeretné megszakítani a már jól bevált stratégiát, így a legfrissebb modellekből is érkezik egy strapabíró “Active” variáns, mely külsőre egy nagyon masszív és ellenálló borítást kap majd, aminek köszönhetően bármilyen extrém helyre is magunkkal vihetjük, egyáltalán nem kell féltenünk, hogy baja esik.

A Galaxy S7 Active belsejében ugyanazokat a hardvereket találjuk majd, mint az alapmodell esetében. A motorháztető alatt így a Samsung legújabb Exynos processzora tevékenykedik majd 4 GB RAM társaságában, háttértárból pedig alapértelmezetten 32 GB áll a rendelkezésre, melyet microSD kártyával tovább bővíthetünk majd. A strapabíró hátlapon ugyanúgy egy 12 megapixeles optikai képstabilizátorral ellátott optika kerülhet, míg az előlapon egy 5 megapixeles lencse várja a szelfizni vágyókat.

s7-active-samsung

A legnagyobb újdonság azonban a strapabíró kialakítás lesz, illetve a korábbi stratégiákból kiindulva nagyobb akkumulátorral érkezhet az Acitve verzió. Ez azt jelenheti, hogy míg a Galaxy S7 belsejében egy 3000 mAh-s akksi található, addig a Galaxy S7 Active már egy 3600 mAh-s egységet kaphat mely ad egy kis szuflát a készüléknek.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá