Tölts le extravagáns Amerika Kapitány: Polgárháború háttérképeket a mobilodra

0 2,230

Az Appra magyar! Közönségdíj nyertes Mozi Mánia alkalmazás még tavaly február közepén vezette be új szolgáltatását, az ingyenes háttérkép letöltési funkciót. A magyar viszonylatban eddig is egyedülálló mozis alkalmazás fejlesztői még egy lépést tettek a hazai mozirajongók maximális kiszolgálása felé.

A Mozi Mánia applikációban a több száz ingyenes háttérkép mellett most az Amerika Kapitány: Polgárháború kollekcióval bővült. Így a szuperhős film iránt érdeklődők már okostelefonjukat is ilyen háttérképekkel díszíthetik. Fontos lehet, hogy akik eddig is használták mér a Mozi Mánia androidos alkalmazást, azok számára nem frissítésként jelenik meg a háttérkép funkció, hanem le kell tölteniük az új verziót.

A háttérképek letöltése pofon egyszerű, csupán válaszd ki a kínálatból a számodra megfelelőt. A jobb felső sarokban lévő letöltő ikonra kattintva máris a fotótáradban van a kívánt kép, onnan pedig már a szokott módon be tudod állítani háttér, vagy zárolt kijelzőképnek. A számos funkcióval felvértezett Mozi Mánia alkalmazásban a háttérkép letöltése mellett több mint 2000 film adatlapja között böngészhet a felhasználó, több száz kritikát olvashat, sőt, közel 100 mozi aktuális műsorát is megtalálja, és több mint 50 mozi esetében van lehetőség online jegyfoglalásra is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá