A koraszülött gyerekeknek segít a Samsung új alkalmazása

0 969

A Samsung már korábban is sok erőfeszítést tett az egészségügyben. Legutóbb például egy olyan ultrahangos készüléket készített, mely az emlőtumor igen korai jeleit volt képes felismerni, most pedig egy ismét szenzációs dologgal rukkolt elő.

Évente nagyjából 15 millió koraszülött gyerek jön napvilágra, melyek kifejezetten nagy figyelmet igényelnek. Az édesanyák az első napoknak nagyon nem is férhetnek hozzá a csöppségekhez, hiszen a koraszülötteket inkubátorokban helyezik, ahol egyenletesen meleg hõmérsékletet tudnak biztosítani neki.

A cég most egy olyan alkalmazás fejlesztésén dolgozott az elmúlt időben, mely a koraszülött babáknak segít, hogy kapcsolatot teremthessenek az édesanyjukat a nap bármely részén. A Voices of Life egy olyan alkalmazás, melynek segítségével az anyukák egészen közeli kapcsolatban lehetnek a gyermekükkel.

Az applikációban össze van párosítva egy hangszóróval, amit az inkubátorba helyeznek. Az alkalmazásban az édesanyák többek között felvehetnek beszédet, vagy egyéb altatódalokat is, sőt még arra is lehetőség van, hogy a mama pulzusát továbbítsa a rendszer, amit a baba egyből hallhat is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá