Exkluzív időjárás alkalmazás érkezett a Samsung Galaxy modellekhez

0 1,865

A Samsung még az év eleji las vegas-i Szórakoztató Elektronikai Kiállításon rántotta le a leplet a nagyközönség előtt a “Made for Samsung” projektjéről, melynek köszönhetően a cég különböző partnerekkel működik együtt, hogy különleges tartalmakat kínáljon a felhasználók számára.

A Samsung most a népszerű The Weather Channellel partnerkedett, aminek eredményeképp egy exkluzív applikációval rukkoltak elő a Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6 és Galaxy Note 5 felhasználók számára.

A Samsung okostelefonokhoz készült Weather Channel számos extravagáns funkcióval kecsegtet. Ilyen például a “Smart Weather Wakeup”, melynek lényege, hogy a telefon folyamatosan figyeli az időjárási viszonyokat és ha úgy érzékeli, hogy mondjuk egy esős időben a reggeli készülődéshez több időre van szükség, akkor hamarabb ébreszti fel a gazdáját, mint az előre beállított idő.

Samsung-exclusive-Weather-Channel-app

A Galaxy S7 edge és a Galaxy S6 edge készülékek számára pedig egy “Edge alert” funkció is érkezik, mely a különböző időjárási értesítéseket képes megjeleníteni az ívelt kijelző szélén. A programot a korábban felsorolt készülékek tulajdonosai a Galaxy Apps alkalmazásboltból tölthetik le ingyenesen.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá