Érkezik az Android Marshmallow az európai Galaxy S5 modellekre

0 811

A Samsung Galaxy S5 készülékkel rendelkező felhasználók kezdhetnek örülni, hiszen hamarosan megérkezik az Android Marshmallow szoftverfrissítés a készülékekre. Első körben a dél-koreai tulajdonosok próbálhatták ki az operációs rendszer újdonságait, majd a Trinidad és Tobago lakosai is örülhettek, legutóbb pedig az amerikai Sprint mobilszolgáltatóhoz tartozó előfizetőknek bukkant fel a szoftverfrissítés.

Most viszont elérkezett az idő, hogy az európai modellekre is elérhető legyen – legalábbis a legfrissebb hírek erről szólnak. Az Android 6.0.1 Marshmallow szoftverfrissítés ugyanis elindult a nemzetközi, SM-G900F típusjelzésű Galaxy S5 modellekre. Így tehát Európába, Latin Amerikába és még számos ázsiai országba.

A szoftverfrissítés tehát a közeljövőben be is fog futni a haza készülékekre. Méretét tekintve az Android Marshmallow 1,5 GB-ot fog foglalni és természetesen OTA, azaz vezeték nélkül is lehetőségünk lesz telepíteni a Galaxy S5-re. A szoftverfrissítés a hibajavítások mellett vadonatúj felhasználói felületet is hoz, illet számos egyéb újdonság érkezik még a csomagban. Ilyen például többek között az üzemidő növelő Doze üzemmód, a 200 új emoji, közvetlen megosztási opciók, stb.

Forrás: AndroidAuthority

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá