Combosabb Samung Galaxy Tab S2 táblagépek jelentek meg

0 6,013

A Samsung jelenlegi csúcskategóriás táblagépe, a Galaxy Tab S2 még tavaly júliusban debütált, viszont azóta is nagy népszerűségnek örvend. Ha a cég szokásos frissítési ciklusát nézzük, akkor a dél-koreai vállalat nagyjából júliusban fogja kiadni az utódokat. A legfrissebb infók szerint viszont a cég most titokban kiadott a Galaxy Tab S2-ből egy új verziót, aminek a legnagyobb érdekessége, hogy bizony combosabb hardvert kapott.

A vér frissített Galaxy S2 modellek a német Cyberport.de oldalon bukkantak fel, ahol már meg is lehet őket vásárolni 449 eurótól. Az új készülékben a legnagyobb újdonság a motorháztető alatt figyelhető meg, ugyanis a legújabb modellekben már egy nyolcmagos Snapdragon 652-es processzor duruzsol, mely sokkal jobb teljesítményre képes, mint az eredeti verziókban ketyegő Exnos 5433.

A többi specifikáció megegyezik, így a készülékek Super AMOLED kijelzővel vannak felvértezve, melyek 2048 x 1536 pixel felbontásúak, a hátlapi kamera 8 megapixeles, mely támogatva a QHD videórögzítést, míg az előlapi 2.1 megapixeles. A készülékekben 3 GB rendszermemória található, háttértárból pedig 32 GB áll rendelkezésre, amit microSD kártyával tovább bővíthetünk.

A német oldal adati szerint a WiFi-s 9.7 hüvelykes verzió 449 euróba, míg az LTE variáns 549 euróba kerül, a kisebb testvérből, mely 8 hüvelykes kijelzővel rendelkezik pedig csak LTE modell van, amit pedig 479 euróért árulnak. Remélhetően a Samsung hamarosan több európai országban, így köztünk hazánkban is piacra dobja majd az ráncfelvarrott verziókat.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá