Egy 10 hüvelykes Samsung táblagép bukkant fel az interneten

0 845

A legfrissebb hírek szerint a Samsung egy következő generációs középkategóriás táblagépen dolgozik, mely egy 10 hüvelykes kijelzővel fog majd rendelkezni. Egy bizonyos SM-T585 típusjelzésű modell bukkant fel ugyanis a napokban a GFXBench adatbázisában, aminek köszönhetően néhány információ ki is derült arról, hogy milyen hardverek kapnak majd helyet a készülék belsejében.

A tablet ezek szerint egy 10 hüvelykes 1920 x 1200 pixel felbontású kijelzővel érkezik majd, ami viszont nem OLED, hanem TFT LCD technológiájú, így tehát egy belépőszintű – középkategóriás készüléket várhatunk. Az alkalmazások számára 2 GB rendszermemória áll majd rendelkezésre, míg háttértárból 16 GB-ot kapott a tablet, de természetesen itt is microSD kártya segítségével tovább növelhetjük a méretet. A készülék hátoldalán egy 8 megapixeles optika csücsül, míg előre egy 2 megapixeles szenzorral készíthetünk magunkról majd szelfiket.

Samsung SM-T585

A motorháztető alatt az információk szerint a Samsung Exynos 7870 chipje tevékenykedik majd, mely nyolcmagos, 1.7 Ghz-es órajelű (Cortex-A53) processzort takar, amihez a Mali-T830-as grafikus egység társul. A tablet képes lesz a 4G LTE-s (Cat.6) hálózatra is csatlakozni, illetve az operációs rendszert tekintve alapértelmezetten az Android 6.0.1 Marshmallow verzióval kerül majd a boltok polcaira. A névadás egyelőre még kérdéses, viszont a készülék valószínűleg a Galaxy Tab E-széria vagy a Galaxy Tab A-széria egy újabb modellje lehet.

Forrás: GFXBench

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá