Kiderült a titok a Galaxy S7 promóciós videójában

0 32,059

Ez hét bizony tömény mennyiségű Galaxy S7 hírrel fog telni, hiszen a Samsung most vasárnap mutatja be a legújabb csúcskészülékét, mely várhatóan jól megszorongatja majd a konkurens modelleket. Szinte minden nap érkezik egy-egy újabb információmorzsa az üdvöskéről, ez ma sincs másképp. Most épp az indonéziai Samsung dolgozói voltak kicsit túlbuzgóak, és mondhatni idő előtt árultak el pár dolgot az új okostelefonról.

A Samsung hivatalos indonéz weboldalán ugyanis a minap egy aloldal jelent meg a Galaxy S7-nek, ahol több érdekesség is feltűnik. A főoldalon rögtön négy slide fogad minket, mely a következőkről árulkodik: továbbfejlesztett biztonsági szolgáltatás, megújult külső, vízálló készülékház és vadonatúj optika, mely rosszabb fényviszonyok között is helyt áll majd. Ebből a 12 megapixeles F/1.7-es rekeszértékű szenzor már korábban kiszivárgott, azonban most már hivatalosan is megerősítés érkezett arról, hogy a Galaxy S7 ismét vízálló lesz. (A Galaxy S6-széria modelljei ugye nem voltak azok)

Ezután egy történelmi áttekintés következik, ahol a Galaxy S-széria egyes modelljeit figyelhetjük meg, illetve a következő generáció helyén egyelőre csak egy kérdőjel áll. Ezután következik az igazi érdekesség, mégpedig egy videó, mely a közel 25 ezer feliratkozóval rendelkező Samsung Indonesia YouTube-csatornán került publikálásra “Get Ready for #TheNextGalaxy” címmel. A mintegy 1 perces mozgóképes anyagban a Galaxy S7 újdonságait próbálják finoman célozni. Ilyen például a vízállóság, amit a főszereplőnk úgy demonstrál, hogy a szakadó esőben videót néz rajta az erdő közepén. Emellett érkezik még természetesen a vezeték nélküli töltés, illetve ahogy korábban említettük, a fejlettebb optika.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá