Élő képeken a Samsung Galaxy S7 edge

0 906

A visszaszámlálás megkezdődött, hiszen ezen a héten vasárnap fogja a Samsung leleplezni a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge modelleket Barcelónában a Mobile World Congress előnapján. A készülékről szinte már minden információ kiszivárgott, és többször is láthattunk már renderelt képeken, de volt, mikor lencsevégre is sikerült kapni az üdvöskéket. Most viszont ismét megmutatkozott az egyik modell, mégpedig a Galaxy S7 edge.

A minap került fel a kínai Weibo oldalára két új fénykép a Galaxy S7 edge-ről, ahol újból szemügyre vehetjük a készüléket. A képeken a fekete színű modell látható, és ha megfigyeljük itt valóban fekete színű a készülékház, míg a Galaxy S6 edge esetében inkább sötétkék színről beszélhettünk. A szélek mintha egyenletesebben lennének lekerekítve és a home gomb is minimálisan változott az elődéhez képest.

Samsung-Galaxy-S7-edge-leaked

A Galaxy S7 és Galaxy S7 edge tehát hivatalosan február 21-én kerül majd bemutatásra a Galaxy Unpacked 2016 esemény keretében, ahol többek között egy vadonatúj Gear 360 VR kamera is debütálhat, mely remek kiegészítő lehet a Gear VR tulajdonosok számára, akik 360 fokos videókat szeretnének majd rögzíteni. A hírek szerinte azok, akik pedig elsőként rendelnek majd elő az új telefonra, azokat egy Gear VR szemüveggel is meglepik ajándékba. Hogy mindez valóban így lesz-e, az vasárnap kiderül.

Forrás: Weibo

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá