Érkezik az Android Marshmallow az európai Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekre

0 821

Sokat kellett várni, sok halogatás volt, de végre eljött az idő, hogy az európai Samsung Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékekre megérkezzen az Android 6.0 – Marshmallow szoftverfrissítés. A humoros dolog az egészben, hogy annyit vártunk rá, hogy a Samsung mindjárt ki is adja a következő generációs csúcsmobilját, a Galaxy S7-et.

Az elején még egy decemberi premier volt beígérve, amit áttoltak januárra, majd végül úgy néz ki, hogy csupán februárban élvezhetjük majd az Android Marshmallow újdonságait a Galaxy S6-szérián. Az európai országok közül pedig – ahogy az már lenni szokott – a lengyel készülékeken bukkan majd fel elsőként a szoftverfrissítés lehetősége.

A Dél-Koreában elők már az előző hónap végén megkapták a szoftverfrissítést, most pedig az európai országok következnek. A lengyel mobilszolgáltatók közül a T-mobile partnereihez érkezik majd meg első körben az Android Marshmallow, viszont az elkövetkezendő hetekben a többi régióba, így hazánkba is befut majd. Érdemes lesz így tehát figyelniük a Galaxy S6 és S6 edge tulajdonosoknak, hogy mikor bukkan fel az OTA szoftverfrissítést jelző értesítés a telefonon.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá