Ennyibe fog kerülni a Galaxy S7 és még ajándék is jár hozzá

0 32,432

Mára szinte már mindenki kívülről fújja, hogy a Samsung a következő zászlóshajóját jövő hét vasárnap, február 21-én fogja bemutatni. A Galaxy S7 néven debütáló széria tagjai a Galaxy S6 dizájnját viszi tovább, azonban apróbb finomításokra lehet majd számítani. A kijelző ugyanolyan panel lesz, mint a jelenlegi szériában megtalálható, és az elő és hátlapnál is hasonló a helyzet.

Az igazi áttörés azonban a régóta pletykált kétnapos üzemidő lehet majd, hiszen a modellekben jelentősen nagyobb kapacitású akkumulátor kap majd helyet, amire még az új processzorok jobb energiatakarékossága is rátesz egy lapáttal. Az újdonságok között szerepelhet majd a vízállóság, az Always On Display üzemmód, és egy jobb kamera, mely 12 megapixeles és F/1.7 rekeszértékű Britecell szenzor lesz majd, ami rossz fényviszonyok mellett is remek szolgálatot teljesít majd.

A legfrissebb hírek szerint a készülékek előrendelése már a premier napján, azaz február 21-én megkezdődik. Vélhetően ez az oka annak, hogy a hazai Telenor is készített egy oldalt magának, ahol az előregisztrációra fel lehet iratkozni. Az információk szerint a kiszállítás március 11-től kezdődik majd, amit egyébként a korábbi spekulációk is állítottak. Az információk szerint 700 euróba (nagyjából 220 ezer forintba) fog majd kerülni a Galaxy S7, míg 800 euróért az Edge variánst lehet majd megvásárolni. Érdekesség, hogy akik február 21 és március 10 között rendelnek elő egy modellt maguknak, azok egy Samsung Gear VR szemüveget is kapnak ingyen ajándékba hozzá.

Forrás: AndroidWorld.nl

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá