Jeleskedni fog a Galaxy S7 edge üzemidő terén

0 1,056

Legutóbb már beszámoltunk róla, hogy a Galaxy S7 amellett, hogy jelentősen erősebb lesz, mint a korábbi generációs modellek, még üzemidő terén is jeleskedni fog. Valljuk be, legbelül mindenkinek abban reménykedett, hogy nehogy még jobban essen az üzemidő, hiszen hiába a legújabb technológiák, ha a készülékünk egy vagy fél nap alatt csontig merül. Jó hír viszont, hogy a mérnököknek sikerült megoldani, hogy egészen sokáig húzza ki majd az új csúcsmobil.

A minap azonban az FCC-nél jártak a készülékek, aminek eredményeképp hivatalosan is megerősítették, hogy mekkora kapacitású akksi kap majd helyet a készülékházban. Az adatokból kiderül, hogy egy 3600 mAh-s akkumulátor biztosítja majd az energiát a Galaxy S7 Edge modellnek. Arról viszont egyelőre nem érkezett hivatalos adat, hogy a Galaxy S7-ben mekkora is lesz, bár a korábbi információk szerint abban egy 3000 mAh-s akksi lesz, mely a Galaxy S6 2550 mAh-sához képest több dzsúszt ad majd. A legnagyobb érdekesség viszont a Galaxy S7 edge üzemidejében lesz, hiszen míg a Galaxy S6 edge akksija 50 mAh-val több (2600 mAh), mint a sima modellé, addig a Galaxy S7 Edge esetében már 600 mAh a különbség. Ez pedig jelentős üzemidő növekedés lehet.

galaxy-s7-edge-battery

Rögtön adódik persze a kérdés, hogy no de mennyi az annyi a gyakorlatban. Nos, a korábbi hírek alapján a Galax S7 közel 17 órás videólejátszásra lesz képes teljes fényerő mellett. Ez a Galaxy S7 edge esetében pedig egy gyors matekozás után 20 és fél órát! Abban már biztosak lehetünk, hogy a készüléket akár 2-3 napig is bátran használhatjuk majd különböző funkiók kikapcsolása nélkül. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyjából ugyanennyit tudunk majd WiFi-n is internetezni vele. Nem kell azonban sokat aludni már a premierig, hiszen jövő hét vasárnap mindenről lehull a lepel!

Forrás: FCC

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá