Elég király funkció érkezik a Galaxy S7-re

0 32,013

A jövő héten leleplezésre kerülő Galaxy S7 és Galaxy S7 edge specifikációt már szinte mindenki kívülről fújja, hiszen az elmúlt hónapok alatt a sok kis hírmorzsából nagyjából össze is állt a kép, hogy milyen újdonságok érkeznek majd. Szoftveres téren viszont (érthető módon) eddig nem sok információ szivárgott még ki, tehát hogy a Samsung milyen új funkciókat és szolgáltatásokat fog becsempészni a rendszerbe.

A legfrissebb hírek szerint viszont a következő generációs Galaxy S-család egy egészen hasznos funkciót kaphat. Az “Always On Display” üzemmód, ahogy az elnevezésből már sejthetjük egy olyan funkciót takarna, mely a kijelzőt folyamatosan ébren, alacsony fényerőn mutatná. A funkciónak köszönhetően a képernyőn olyan információk kerülnének kijelzésre, mint például az idő, dátum, időjárás, elmulasztott hívások, beérkező üzenetek vagy akár a legfrissebb hírek. Így tehát nem kell majd állandóan felébreszteni a telefonunkat, ha meg akarjuk nézni, hogy nem hívtak-e minket, hanem elég lesz csupán rápillantanunk.

always-on-display

Az LG például ma jelentette be, hogy egy hasonló funkció fog debütálni az LG G5-ös csúcskészülékükön, de korábban már a Motorolánál is találkozhattunk vele “Ambient Display” néven, vagy a Nokiánál “Glance Screen” elnevezéssel. Úgy tűnik, hogy a Samsung is szeretne előrukkolni egy ilyen megoldással, melyet mi kifejezetten üdvözlünk, viszont reméljük, hogy az készülék üzemidejére nem lesz annyira drasztikus hátassal.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá