BRÉKING: Lefényképezték a Galaxy S7-et

0 31,761

Az elmúlt hetekben számos renderelt képet láthattunk már a Samsung következő csúcskészülékéről, a Galaxy S7-ről, viszont ezeket az ember a legtöbb esetben azért kellő bizonytalansággal kezelte. Most viszont valakinek sikerült lencsevégre kapni az új készüléket, aminek köszönhetően jobban szemügyre vehetjük.

A képen a Galaxy S7 hátlapja látható, ami külsőre inkább a Galaxy Note 5-re fog hasonlítani, mint a Galaxy S6-ra. A kamera, ahogy a korábbi hírekről már kiderült valóban keskenyebb lesz, ezáltal nem fog annyira kiállni a lencse. A lencse és a LED villanó körüli perem pedig úgy tűnik, hogy színezett lesz, így még jobban egybeolvad majd a hátlappal. A fotón az is látszik, hogy a készülék egy 32 GB-os variáns. Maga az optika egy 12 megapixeles Britecell szenzor lesz majd, mely F/1.7 rekeszértékű. Jó hír, hogy valóban vízálló lesz a telefon.

s7-in-flesh

A hírek szerint a Samsung legújabb generációs Exynos chipje kap majd helyet a motorháztető alatt, mely 15%-kal gyorsabb lesz, mint az elődök. Érdesség még, hogy érkezik egy új audiorendszer is, mellyel sokkal jobb minőségű zenehallgatási élményben lesz majd részünk. Korábban már írtunk róla, hogy a Galaxy S7 príma üzemidővel kecsegtet majd, és úgy tűnik, hogy mindössze 30 perc alatt tölhetjük majd fel 0-ról 80%-ra a készüléket.

Hamarosan mindenre fény derül majd, hiszen a Samsung február 21-én leplezi majd le az új készüléket Barcelonában a Mobile World Congress 0. napján, ahol reméljük számos érdekesség is elhangzik még.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá