Friss infók érkeztek a Galaxy A9 Próról

0 636

Még január elején írtunk róla, hogy a Galaxy A-széria hamarosan egy újabb taggal fog bővülni. A jelenleg piacon lévő Galaxy A9 készülék mellé ugyanis érkezik egy Galaxy A9 Pro modell is, mely az indiai Zauba beszállítói oldalon is felbukkant már. Egyesek szerint a készüléken nem az Android operációs rendszer futna, hanem a Windows 10, ám most további érdekességekre derült fény.

Az SM-A9100 típusjelzésű modell a napokban a GFXBench adatbázisában is megmutatta magát. Az leírás alapján a következőkre számíthatunk: az alapértelmezetten Android 6.0.1 operációs rendszerrel érkező készülék belsejében egy Snapdragon 652 chipset duruzsol majd, amihez 4 GB rendszermemória társul, ami nagy dicséret. Az okostelefon hátlapján egy 16 megapixeles optika kap majd helyet, elől pedig egy 8 megapixeles kamerával készíthetjük a szelfiket.

További érdekesség, hogy míg korábban a lapok 6 hüvelykes kijelzőről írtak, addig a mostani adatok egy 5,5 hüvelykes panelről árulkodnak. Persze megvan rá az esély, hogy ez nem a végleges, kereskedelmi forgalomba szánt verziót takarja, hanem csupán egy tesztkészüléket. A hírek szerint az üzemidő terén is jeleskedni fog a készülék, ha valóban egy 4000 mAh-s akkumulátort helyeznek a mérnökök bele.

A Galaxy A9 Pro debütálásához tehát már elég közel járunk, viszont pontos adatok egyelőre még nem szivárogtak ki arról, hogy mikor kívánják bemutatni. Páran arra tippelnek, hogy a hamarosan kezdetét vevő Mobile World Congress lesz majd ennek a helyszíne, de a Samsung ott leginkább a Galaxy S7-re szeretné felhívni a figyelmet. A hírek szerint a Galaxy A9 Pro készüléket a dél-koreai cég elsősorban a kínai piacra szánja, így nem is biztos, hogy hozzánk is elér majd a készülék.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá