Jó hír! A Galaxy S7 kamerája nem fog annyira kiállni

0 531

A Samsung mikor tavaly bemutatta a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge készülékeit, akkor sokan megjegyezték, hogy picit kidudorodik a lencse a hátlapon, ezáltal az asztalra helyezve a telefont, ha épp megnyomtunk a képernyőn valamit, akkor kicsit billeget. Úgy tűnik, hogy a dél-koreai cég meghallva a felhasználói igényeket, a következő generációs Galaxy S készüléknél már tovább finomított a dolgon.

A minap egy olyan kép került fel a Twiterre, ahol megfigyelhetjük, hogy a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készülékeken mennyire fog kiállni az optika a hátlapból. Ezek alapján láthatjuk, hogy a Samsungnak sikerült közel 1 millimétert lefaragnia, ugyanis míg a Galaxy S6 esetében 1,7 mm vastag a szenzor, addig a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge esetében csupán 0,7 milliméter. Így tehát kevesebb mint fele annyira fog kitüremkedni a hátlapon.

Magáról az új kameráról pedig eddig annyit tudni, hogy a Galaxy S7, Galaxy S7 edge és a Galaxy S7 edge+ várhatóan 12 megapixeles optikát kapnak. Ez persze a Galaxy S6-os 16 megapixeles szenzorához képest kevesebbnek tűnik, viszont a Galaxy S7 lencséje F/1.7 rekeszértékű, míg a Galaxy S6-é F/1.9-es. Ennek köszönhetően pedig egyrészt rosszabb fényviszonyok mellett egy fokkal világosabb képeket exponálhatunk majd, másrészt pedig még kisebb mélységélességet eredményez, magyarul szép, elhomályosítottabb hátteret.

Forrás: Twitter

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá