Roppant hasznos funkciókkal kecsegtet majd a Galaxy S7 Edge

0 821

Váratlan fordulat történt: a Samsung hivatalos weboldalán bukkant fel a Galaxy S7 Edge neve, ahol néhány újdonságra is fény derült. A dél-koreai cég persze rögtön reagált az incidensre, miután az összes külföldi hírportál lehozta a hírt, és nem sokkal el is távolította a nyomokat. Szerencsére páran egy gyors képernyőmentéssel meg is örökítették a dolgokat, aminek köszönhetően számos érdekesség kiderült az új készülékről.

A Galaxy S7 Edge egy olyan oldalsó kijelzővel érkezik majd, mint a Galaxy S6 edge. A dolog érdekessége, hogy az telefonon kétféle nézet áll majd rendelkezésre. Az “Edge Single” módban egy mintegy 160 pixeles felület áll majd rendelkezésre a kiegészítő információk megjelenítésére. Ez egyébként a Galaxy S6 edge-nél is így volt, viszont most egy “Edge Single Plus” mód is aktiválható lesz, mely egy szélesebb felületet jelent, ahol lényegesen több minden fér majd el.

Galaxy S7 edge interaction

A képekből ki is derül, hogy hogyan is képzeli el a tartalmak megjelenítését a Samsung a kibővített felületen. Láthatjuk, hogy kicsit be is fognak “lógni” az egyes menüpontok a főképernyőre, ez persze majd kiderül, hogy egyáltalán mennyire lesz használható vagy inkább zavaró. Az új módnak köszönhetően pedig immár nem vertikálisan, hanem horizontálisan jelennek majd meg az információk, ami könnyebb olvashatóságot biztosít.

Galaxy-S7-edge-quick-view

A Quick acces már ismerős lehet számunkra, ahol a kedvenc kontaktjainkat, illetve alkalmazásainkat hívhatjuk elő egy mozdulattal, a Quick view segítségével a legfrissebb híreket és sporteredményeket varázsolhatjuk elő, míg a Quick controlban a telefon állapotát csekkolhatjuk le, illetve számos hasznos alkalmazás is helyet kaphat itt.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá