Brutális üzemidőre lesz képes a Galaxy S7

0 745

A legfrissebb hírek szerint, a Galaxy S7 amellett, hogy jelentősen erősebb lesz, mint a korábbi generációs modellek, még üzemidő terén is jeleskedni fog. Reméljük, hogy technológia fejlődésével lassan elérünk ahhoz a szinthez, amikor végre nem kell majd azon aggódnunk a nap folyamán, hogy mikor merül le a telefonunk, hanem bátran használhatjuk majd minden funkcióját kihasználva.

Az eddigi információk alapján a legújabb csúcskészülékek belsejében kétféle variáció található majd meg: egy négymagos Qualcomm Snapdragon 820-as processzor és természetesen Samsung saját fejlesztésű Exynos 8890-as chipje. Az utóbbi processzor például nagyjából 30%-kal nagyobb teljesítményre lesz képes, miközben közel 10%-kal energiatakarékosabbak is az Exynos 7420-hoz képest, ami a Galaxy S6-széria modelljeiben található meg. Nézzük a gyakorlatban ez mit is jelent majd a felhasználóknak.

Egy orosz blogger, Eldar Murtazin – aki az elmúlt években számos hasznos információval szolgált már – elmondása alapján a Galax S7 közel 17 órás videólejátszásra lesz képes teljes fényerő mellett. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyjából ugyanennyit tudunk majd WiFi-n internetezni vele, de az LTE-s webböngészés is nagyjából 15 órán át használható lesz.

A Galaxy S6 például a maga 2550 mAh-s akkumulátorával mintegy 13 órás videólejátszást képes produkálni a gyártó szerint, így a Galaxy S7-ben lévő 3000 mAh-s akkumulátorral valóban nagyon jól gazdálkodik az új processzor. A Galaxy S7 edge-ben pedig várhatóan egy 3600 mAh-s akksi kap majd helyet, mely további órákat dob majd rá az üzemidőre.

Forrás: Twitter

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá