Egy belsős diasoron bukkant fel a Galaxy S7

2 702

Már kevesebb mint egy hónap választ el minket a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congresstől (MWC), ahol számos gyártó készül bemutatni legújabb csúcskészülékét. A rendezvény február 22-én kezdődik, és a hírek szerint a Samsung már egy nappal előtte, február 21-én be fogja mutatni a következő dobását, a Samsung Galaxy S7-et, hogy megelőzze a konkurenseket, és hogy mindenki erről beszéljen a rá következendő pár napban.

Mivel a kiállítás valóban mindjárt itt van, így a Samsung már gőzerővel készíti elő a show-t, hogy minden a helyén legyen. A PhoneArena szerkesztőségébe azonban épp a napokban érkezett egy érdekes fotó, amit elvileg egy Samsungos dolgozó küldött nekik, természetesen névtelenül. A fényképen pedig vélhetően annak a prezentációnak az egyik diasora látható, amit a rendezvényen fognak majd kivetíteni a nézőknek. Az érdekesség pedig nem más, mint hogy felbukkan rajta a Galaxy S7.

A dián szemügyre vehetjük, hogy hogyan is fog kinézni az új készülék. Nagy meglepetésre tehát nem kell számítani, külsőre nagyjából meg fog egyezni a Galaxy S6-nál bemutatott új dizájnnal. A specifikációkat tekintve is szinte már mindent tudhatunk az új csúcskészülékről, hiszen számtalan forrásból már kiszivárogtak ezek.

Ezek szerint a Galaxy S7 egy 5,1 hüvelykes QHD felbontású Super AMOLED kijelzővel érkezik majd, belül egy Snapdragon 820-as processzor duruzsol, RAM-ból 4 GB-ot kapunk, a kamera pedig 12 megapixeles lesz. Az optika megapixel csökkenése ne ijesszen meg senkit, hiszen a hírek szerint egy sokkal jobb szenzort kapunk majd, mely nagyobb rekeszértékre (f/1.7) lesz képes, és egy új autofókusz technológia is érkezik hozzá.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2 hozzászólás

Szólj hozzá