Exkluzív: Érkeznek a Samsung alkalmazások az iPhone-ra

0 645

A Samsung az elmúlt időben kicsit átgondolta a szoftveres alkalmazásainak az elérhetőségét. Ennek a változásnak az egyik lépése az volt, mikor bejelentette, hogy az S Health fitnesz alkalmazásuk megjelenik a Google Play Áruházban, és bárki letöltheti onnan. Eddig csak a Galaxy-szériás modellek kiváltsága volt ez a program, de ennek köszönhetően a többi androidos okostelefonnal rendelkező felhasználó is letölthette és monitorozhatta vele az aktivitását.

A Samsung Gear S2 debütálásakor pedig kiderült, hogy végre nem csak a Samsung okostelefonokkal használhatjuk majd az új órát, hanem érkezőben van az iOS támogatás is, aminek köszönhetően az iPhone készülékekkel is össze tudjuk majd párosítani. A SamMobile legfrissebb információ szerint viszont ennél többről van szó, és a tervek szerint a Samsung jónéhány további alkalmazása meg fog majd jelenni az App Store-ban.

Ilyen például a Samsung Gear Fit Manager alkalmazás iOS verziója, melyet a hírek szerint már gőzerővel portolnak. Az applikációval a Samsung Gear Fit fitnesz karpántot tudjuk majd összeszinkronizálni. De ezenfelül természetesen a korábban említett S Health alkalmazás is meg fog érkezni az iPhone-ra, amivel pedig a napi aktivitásunkat, edzéseinket, ételbevitelünket és alvásunkat tudjuk monitorozni. Igaz, erre ott az Apple gyári Health (Egészség) alkalmazása, mely nagyjából ugyanezekre a funkciókra képes.

Ezenkívül a listán szerepel még a Remote Control és a Family Square alkalmazás, amivel pedig a Samsung Galaxy View táblagépet tudjuk irányítani, illetve a médiatartalmakat streamelni rá. A tervek között szerepel még a Samsung Level alkalmazás is, amivel pedig a dél-koreai cég Level-szériás hangszóróit tudjuk kezelni, illetve a Smart Camera alkalmazás, ami többek között a Samsung fényképezők távoli vezérlésére is alkalmas.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá