iLoud Micro Monitor – Megérkezett a világ legkisebb aktív referencia monitor hangfalpárosa

0 67,122

Az IK Multimedia a minap mutatta be legújabb iLoud Micro Monitor nevű hangszórópárosát, melyet a cég úgy hirdet, mint a világ legkisebb aktív referencia monitor hangfalát. Az iLoud-szériának legújabb tagja egy igazi fenevad, hiszen apró termetének ellenére olyan prémium minőségű hangot garantál, mint felsőkategóriás társai. Emellett pedig nem is kell annyira mélyen a zsebünkbe nyúlnunk, hogy akár mi magunk is átéljük ezt a fajta zenehallgatási élményt.

 

 

Az iLoud Micro Monitor csúcskategóriás rendszerekre jellemző tulajdonságokkal kecsegtet, és emellett rendkívül kisméretű, aminek köszönhetően könnyen szállítható, így egy utazás során akár magunkkal is vihetjük. A hangfalpáros két darab kétutas rendszerből áll, mely 50 W RMS teljesítményre képes. Felül egy 3/4”-es magassugárzó található, míg középen egy 3”-os mélysugárzó. A készülék minőségú hifi hangzást garantál: ultra-pontos lineáris frekvencia átvitelt, erőteljes basszust, és emellett lenyűgözően tiszta és pontos hangot.

iLoud-Micro-Monitor-specs

A beépített 56-bites digitális jelfeldolgozó processzornak (DSP) köszönhetően bármilyen környezetben lélegzetelállító hangzást nyújt. A DSP-vel ugyanis az egyes részegységek harmonikusan egymáshoz hangolhatók. Az optimalizálás, ami digitális jelfeldolgozó útján történik, minden helyzetben tiszta és hamisítatlan hangzásélménnyel szolgál, csúcsminőségben.

Kapcsolódás terén sem lesz bajunk, hiszen szinte minden csatlakozóval rendelkezik. Az audio bemeneti lehetőségek között szerepel az RCA vagy az 1/8”-s vezetékes kapcsolat, de természetesen a listán szerepel még a Bluetooth is, amivel pedig vezeték nélkül küldhetjük a zenéket a hangszórónak.

iLoud-Micro-Monitor-hangfal

Az iLoud Micro Monitor várhatóan 2016 első negyedévében kerül majd forgalomba a zenei és elektronikai kereskedőnél. Árát tekintve pedig 365 euróér lesz majd kapható, amit Magyarországon a Steelbird partnereinél lehet megvásárolni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá