Megjelentek az első Galaxy S7 tokok

0 1,514

A neves tokgyártó cég, a Spigen úgy tűnik, hogy még a konkurensek előtt nagyobb figyelmet szeretne kapni, ugyanis a minap bukkantak fel a legújabb, kifejezetten a Galaxy S7, Galaxy S7 Plus, Galaxy S7 Edge és a Galaxy S7 Edge Plus készülékekre szánt tokjai az Amazon kínálatában. A dolog érdekessége persze az, hogy a telefont jelenleg még be sem jelentették hivatalosan, viszont a kiegészítőgyártók már nagyban készítik elő a premier érkezésére a portékájukat.

Annak ellenére persze, hogy a tokok már 14,99 dollártól kezdve megvásárolhatóak, a kiszállítás csupán áprilistól kezdődik, így egyre valószínűbbnek tűnik az a korábbi információ, miszerint a Samsung a jövő hónapban Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress keretében mutatja majd be az új csúcskészülékeket.

Az eddigi hírek szerint a Galaxy S7 várhatóan egy 5,1 hüvelykes Quad HD felbontású kijelzővel lesz majd felvértezve, míg a Galaxy S7 Edge variáns egy 5,5 hüvelykes panelt kap. A család legnagyobb tagjai, a Galaxy S7 Plus és a Galaxy S7 Edge Plus pedig várhatóan 5,7, illetve 6 hüvelykes megjelenítővel érkeznek. Az újdonságok között szereplhet majd a vízálló készülékház, a micro SD bővítési lehetőség és persze a megnövekedett akkumulátorkapacitás, mely jelentősen hosszabb üzemidőt garantál majd a felhasználóknak.

Ez persze nem az első alkalom, hogy a Spigen jóval korábban a hivatalos bejelentés előtt leplezi le a legújabb termékeit. Tavaly hasonló volt a helyzet, akkor a Galaxy S6 és a Galaxy Note 5 esetében is tette ugyanezt, mint most.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá