Kimaradt egy zokni? Semmi gond! – A Samsung forradalmasítja a mosást

0 34,310

A Samsung Electronics vezető szerepet tölt be az innovatív háztartási berendezések piacán. A vállalat 2016-os mosógép termékpalettáján két jelentős fejlesztés is bemutatkozik, amelyek innovatív és okos megoldásokon keresztül segítik a felhasználók mindennapjait. Az új termékek olyan egyszerű és praktikus tulajdonságokkal bírnak, amelyek alapjaiban változtathatják még a mosási szokásokat. A Samsung úttörő háztartási készülékei a Las Vegas-i Szórakoztató Elektronikai Kiállításon mutatkoztak be 2016. január 6. és 9. között.

„A Samsung a gyönyörű dizájnt és a praktikus innovációt ötvözi, hogy ezáltal a lehető leghatékonyabb háztartási berendezéseket alkothassa meg. Megfigyeltük, hogy az emberek hogyan végzik a mosást otthonukban, és olyan megoldásokkal álltunk elő, amelyek sok olyan kellemetlen mosási velejárót szűntetnek meg, amibe eddig a legtöbben kénytelenek voltak beletörődni – nyilatkozta John Herrington, a Samsung Electronics Amerika alelnöke, a háztartási berendezések divízió vezérigazgatója. – A most bemutatott két új mosógépünk jól tükrözi a Samsung elkötelezettségét a kifinomult stílus és az okos innovációk egyesítése, valamint a minden területen tetten érhető páratlan teljesítmény mellett.”

Mosás, ahogyan Te szeretnéd

A Samsung tisztában van vele, hogy egy hosszú hétköznap után, vagy egy őrült hétvégén, amikor minden háztartási munkával egyszerre szeretnénk végezni, a nagy rohanásban gyakran kimarad egy-egy kósza zokni a mosásból. Az ilyen helyzetekre alkotta meg a Samsung az iparág első AddWash ajtó-technológiáját elöltöltős mosógépeihez. Az innovatív új funkció lehetővé teszi, hogy működés közben adjunk a mosáshoz egy-egy kifelejtett darabot, vagy akár több mosószert, anélkül, hogy le kellene ereszteni a vizet, vagy ki kellene nyitni a mosógép fő ajtaját.

A világ legnagyobb kapacitású, 27 colos, Samsung elöltöltős AddWash mosógépe 3,6 kosárnyi ruhának megfelelő, 16 kg űrtartalommal könnyen felveszi a versenyt a piac bármely másik gépével, ha a minél több ruha minél gyorsabb tisztításáról van szó.

Mindemellett az időtakarékos, és nagy teljesítményű mosógép a lehető legrövidebb idő alatt garantálja a tökéletes tisztaságot. A Samsung elöltöltős AddWash mosógépe a legkeményebb helyzetekben is megállja a helyét. A fejlett technológiának köszönhetően, amely növeli a mosószer hatásfokát, a körültekintő gondoskodást igénylő anyagoktól kezdve, a finom textíliákig képes mindent tökéletesen kitisztítani, mindössze 30 perc alatt.

A Samsung WW12K8412OW/LE modellszámú, 12 kg kapacitású előltöltős AddWash mosógépe 2016 tavaszától lesz elérhető Magyarországon.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá