Íme a Windows 10-es Samsung Galaxy TabPro S táblagép

0 985

Beigazolódtak a korábbi hírek, és a Samsung idén egy Windows 10-es operációs rendszerű táblagépet mutatott be. A Samsung Galaxy TabPro S nevű tablet elnevezés persze kicsit csalóka lehet, hiszen a “Galaxy” családba tartozó készülékeken általában Android fut, viszont a dél-koreai vállalat úgy tűnik nem akart bajlódni a névadással, mint a Gear okosórák esetében, így meghagyták ezt a jelzőt.

A készülék egy 12 hüvelykes Super AMOLED kijelzőt kapott, mely 2160×1440 pixel felbontású. A motorháztető alatt az Intel Core M processzora duruzsol. Rendszermemóriából 4 GB-ot kapunk, míg háttértárból 128 GB-os, illetve 256 GB-os közül választhatunk, amik természetesen SSD-k. A tablet méreteit tekintve 6,3 mm vastag és 693 gramm tömegű. Az operációs rendszer tekintetében pedig Windows 10 Home vagy Windows 10 Pro közül választhatunk és természetesen ez teljes értékű rendszer, tehát egy billentyűzet segítségével minden olyan funkció elérhető, mint az asztali gépek esetében.

Galaxy-TabPro-S-Spec-Final-2

Teljesítmény terén sem lehet okunk a panaszra. A tablet 5200 mAh-s akkumulátora nagyjából 10 és fél órás üzemidőt biztosít, így egész nap tudunk rajta dolgozni, játszani, vagy médiatartalmat fogyasztani. A teljes feltöltési idő pedig mindössze 2 és fél órát vesz igénybe. Csatlakozók terén vehetünk hozzá egy multi-port adatpert is, mely tartalmaz HDMI-t, USB Type A, illetve C-t is. Érdekesség, hogy külön tartozékként megvásárolható lesz hozzá egy Bluetooth-os toll is. A Galaxy TabPro S forgalmazása februártól kezdődik meg, így várhatóan hazánkban is akkortól kerül piacra.

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá