Óriási élmény lesz játszani a Samsung új okostévéin

0 997

A Samsung Electronics több mint 400 streamelős és 100 letölthető játékot tesz elérhetővé a 2016-os Smart TV-in. A széria kivételes képminőségének és a képernyő nagy méretének köszönhetően, a felhasználóknak a tévés környezetben tapasztalható legélethűbb játékélményben lehet részük.

A frissített Game szolgáltatást a 2016-os Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) mutatja be a Samsung, ahol a letölthető és streamelhető játékokat már a 2016-os Samsung Smart TV-ken próbálhatják ki az érdeklődők. A legújabb kiegészítéseknek hála, olyan játékok érhetők el közvetlenül a Samsung Smart TV-ken, mint az Assassin’s Creed III, a Batman: Arkham Origins és a PlayStation™Now The LEGO Movie videójátéka. A frissítést követően a játékok széles skálájából válogathatnak a felhasználók az akció-, sport és autóversenytől kezdve, a szerep- és FPS (first person shooter) játékokon át, egészen a társasjátékokig.

Az új játékokkal tovább bővül a Samsung Smart TV GAMES kínálata. A szolgáltatás rekordszámú, jelenleg 4,5 millió havi felhasználóval büszkélkedhet 43 országból, ami szoros összefüggésben áll a játékok számának elmúlt években tapasztalt növekedésével.

A PlayStation™Now szolgáltatást szintén tovább fejlesztik 2016-ban. Ez a funkció jelenleg az Egyesült Államokban és Kanadában érhető el, és közel 300 játékot kínál a feliratkozói számára, beleértve a fent említetteket is. Emellett az olyan népszerű PlayStation 3 játékok, mint a Mortal Kombat, a The Last of Us: Left Behind, a God of War III, a BioShock 2 és a Borderlands 2 szintén elérhetők lesznek.

Az egyik vezető gaming stream szolgáltatás, a GameFly jelenleg 21 országban érhető el, Brazíliától Mexikóig, az Egyesült Államoktól, Kanadáig és Európa egyes országaiban. A GameFly konzolos játékai közül több mint 100 szintén bekerül a 2016-os Samsung Smart TV-k kínálatába.

A streaming lehetőségek jelentős bővülése mellett a Samsung Smart TV felhasználói hazánkban is további 100 játékot tölthetnek le, köztük a Revolt3-at, a Deer Hunter-t és a Eternity Warriors 3-at.

„A Samsung 2016-os Smart TV palettája egyfajta közvetlen válasz a felhasználók azon elvárására, hogy a tévékészülékük több legyen, mint csupán egy eszköz, amelyen tartalmak nézhetők – mondta el Youngchan Kim, a Samsung Visual Display üzletágának alelnöke. – A Smart TV-k új gaming szolgáltatása csupán egy a különböző szórakozást nyújtó tévéfunkciók közül. Az elérhető játékok kínálatát folyamatosan növeljük, ahogy a Samsung partnerségre lép további népszerű videójátékok gyártóival.”

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá