Bitang nagy kijelzőt kapott a Samsung új okoshűtője

0 16,115

A Samsung a háztartási gépek piacán is jeleskedni szeretne, így idén is számos érdekességet várhatunk tőle. A dél-koreai cég a hamarosan megrendezésre kerülő CES-en mutatja majd be a legújabb generációs okoshűtőjét, melynek különlegessége, hogy egy bődületesen nagy kijelzővel is rendelkezni fog, ami durván a hűtőajtó felét elfoglalja.

A Family hub névre keresztelt masina jobb ajtaján egy érintőképernyős, Full HD felbontású 21,5 hüvelykes panelt applikált a gyártó. Az érdekesség, hogy a megjelenítő alján olyan navigációs gombok is helyet kaptak, mint amik az androidos tableteken is megtalálható, illetve a képek alapján várhatóan hangalapú vezérlésre is lehetőségünk lesz.

samsung-huto

Okoshütő lévén a mobilkészülékünkön folyamatosan ellenőrizhetjük például, ha valamilyen étel vagy ital fogyóban van, de azt is lecsekkolhatjuk, hogy milyen a benti hőmérséklet. A kijelzőn pedig nézhetünk receptes videókat, de akár a weben is böngészhetünk, ha kedvünk szottyanna. Ezenkívül az aktuális időjárást is lekérdezhetjük, így még indulás előtt a reggelinél már előre megtervezhetjük, hogy milyen ruhát vegyünk fel.

A Family hub okoshűtő pontos áráról és megjelenési dátumáról egyelőre még nincsenek pontos információk, ám minden bizonnyal a cég a CES-en erről majd lerántja a leplet.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá