Újabb képeken csodálhatjuk meg a Samsung Galaxy S7-et

0 1,353

A Samsung következő dobása, a Galaxy S7 várhatóan jövő év februárjában vagy márciusában kerül majd bemutatásra, ám addig folyamatosan érkeznek róla az újabb és újabb hírmorzsák, így ahogy lenni szokott, a premier előtt már nagyjából mindenki tudni fogja, hogyan is néz majd ki az új okostelefon és persze, hogy miket is fog tudni.

Legutóbb például @OnLeaks (aka Steve Hemmerstoffer) és uSwitch csapata egy olyan látványtervet mutatott meg a nagyközönségnek, aminek köszönhetően jobban szemügyre vehettük a Galaxy S-széria legújabb generációját. Most pedig újabb képek érkeztek, illetve egy videóit is kaptunk, ahol újból megcsodálhatjuk a készüléket. A koncepcióképek az egyik híresebb ilyen tervezőtől, Jermaine Smittől származnak.

Galaxy-S7-koncepcio-4

Az eddigi hírek és képek alapján azt láthatjuk, hogy a Samsung nagyon nem mert nagyon változtatni a külsőn és a Galaxy S7 esetében is a Galaxy S6-tal bemutatott dizájnt követik majd. Újdonságként érkezhet majd a rózsaarany verzió is, mely az iPhone 6s-nél bemutatott rozéarany színvariációra lehet a válasz.

A készülék specifikációit tekintve viszont nem lesz majd mire szégyenkeznie, hiszen korábban már kiszivárgott, hogy döbbenetes teljesítményre lesz képes az okostelefon új processzora, vagy hogy akár 3-4 GB RAM kerülhet a készülékbe, de sokan üdvözölték a hírt, hogy jóval olcsóbban dobhatják piacra a Galaxy S7-et, mint anno a Galaxy S6-ot.

Galaxy-S7-koncepcio-3

Galaxy-S7-koncepcio-1

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá