Kiszivárgott videón bukkant fel a Samsung Galaxy A9

0 1,268

A Samsung nemsokára egy újabb csúcskategóriás okostelefont fog piacra dobni, mely a Galaxy A9 nevet viseli majd. A készülékről korábban már néhány információ kiszivárgott, mint például, hogy egy óriási, 6 hüvelykes kijelző terpeszkedik majd a telefon előlapján, most viszont egy videón is szemügyre vehetjük az újdonságot.

A közel 4 perces videóban a Samsung Galaxy A7 (2016) okostelefon mellett figyelhetjük meg működés közben. A Galaxy A7 egyébként 5,5 hüvelykes képernyővel rendelkezik, ám az A9 hozzá képest valóban egy méretes darab lett. A példa kedvéért a Galaxy S6 kijelzője 5,1 hüvelykes, míg a Galaxy Note 4 megjelenítője pedig 5,7 hüvelykes. A Galaxy A9 tehát már-már a tabletek alsó határát súrolja.

A Samsung Galaxy A9 ezenkívül egy Snapdragon 620-as processzort, 3 GB rendszermemóriát, 13 megapixeles hátlapi kamerát és 8 megapixeles előlapi kamerát kapott. Az Android 5.1.1 operációs rendszerrel érkező telefon energiaellátásáért egy 4000 mAh-s akkumulátor gondoskodik majd, mely el is kell egy ekkora kijelző mellé. Újdonságként érkezik még az ujjlenyomatolvasós szenzor a home gombnál.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá