A Samsung elindította a Samsung Pay tömegközlekedési szolgáltatását Koreában

0 434

A Samsung Electronics bemutatta a Samsung Pay Tömegközlekedést, amely még kényelmesebb utazást tesz lehetővé a koreai felhasználók számára. Az új szolgáltatás lényegében egyesíti a T-Money és Cashbee tömegközlekedési fizető eszközöket egy könnyen használható mobilapplikációban, amellyel minden utazással kapcsolatos kiadás egyszerűen rendezhető. A Samsung Pay az átfogó offline és online fizetési és tagsági szolgáltatások mellett az új funkcióval közelebb hozza a felhasználókat egy pénztárcák nélküli világhoz.

A Samsung Pay Tömegközlekedés egy egyszeri regisztrációt követően bármilyen járművön használható, beleértve a metrót, buszt és taxit is, anélkül, hogy különböző alkalmazásokkal, vagy kártyákkal kellene bajlódni a fizetésnél. Miután a felhasználók aktiválták a szolgáltatást a Samsung Pay alkalmazáson keresztül, a közlekedési díjakat máris fizethetik azáltal, hogy hozzáérintik az okostelefonjukat a kártyaolvasóhoz. Az utazáshoz használható egyenleg a Samsung Pay applikáción keresztül, bank- és hitelkártyákkal tölthető fel. Két meghatározó koreai bankkártyakibocsátóval (KB Kookmin, Lotte) már kompatibilis a rendszer, és az elkövetkező hónapokban a Samsung tovább bővíti partnereinek listáját.

„A Samsung Pay Tömegközlekedés egy, az eddigieknél sokkal kényelmesebb és sokrétűbb mobilfizetési szolgáltatás. Terveink között szerepel, hogy tovább bővítsük partnereink körét, és folyamatosan egy lépéssel közelebb kerüljünk egy olyan világhoz, ahol könnyen és biztonságosan intézhetjük pénzügyeinket, pénztárca nélkül” – nyilatkozta Injong Rhee, a Samsung Pay globális igazgatója, egyben a Samsung Electronics ügyvezető alelnöke.

A T-Money és a Cashbee, a Samsung Pay Tömegközlekedéssel közösen különleges ajánlatokkal várja a felhasználókat, úgy, mint az egyedi pénzvisszafizetési és a díjmentes kártyafeltöltési lehetőségek. A Samsung Pay augusztusi koreai indulása óta, összesen eddig 250 milliárd KRW forgalmat bonyolított, több mint 10 millió tranzakció során.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá