Kiszivárgott fotókon a Galaxy S7 háza

0 701

A várhatóan jövő év februárjában debütáló Galaxy S7-ről már számos információ szivárgott ki idáig, mint például, hogy döbbenetes teljesítményre képes az okostelefon új processzora, vagy hogy akár 3 GB RAM kerülhet a készülékbe, de sokan üdvözölték a hírt, hogy visszatérhet a microSD foglalat. A pletykák szerint pedig jóval olcsóbban dobhatják piacra a Galaxy S7-et, mint anno a Galaxy S6-ot. Legutóbb pedig már egy videón is megnézhettünk egy 3D-s modellt, ami a hírek szerint elég megbízható forrásnak bizonyul.

Most pedig újabb képeket sikerült lencsevégre kapni egyeseknek, ahol pedig magát a készülékházat vehetjük jobban szemügyre. A képekből kiderül, hogy külsőre nagyjából meg fog egyezni a Galaxy S6-tal, azonban a sarkak itt nincsenek annyira lekerekítve és inkább a Galaxy Note 5-re hasonlít a Galaxy S7 váza.

GALAXY S7 képek

A széleket vizsgálva pedig ismét egyre biztosabb, hogy microSD foglalat nem fog érkezni az új modellel. Ez persze egy remek marketingfogás a Samsungnak, hiszen az emberek így nagyobb valószínűséggel választják majd a nagyobb tárhelykapacitású – és egyben drágább – modelleket, akárcsak a Galaxy S6 esetén.

Samsung-Galaxy-S7 képek

További érdekesség még a kameranyílás. Eddig ugye az okostelefonok közepén helyezték el az optikát, míg a LED villanókat mellé. A Galaxy S7 esetében viszont ez megváltozhat és kicsit jobbra kerülhet a szenzor.

Forrás: GForGames

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá