Így használd helyesen a Galaxy Note 5-öt

0 546

Pár hónapja már bejárta a világot egy olyan eset, hogy a Samsung legújabb csúcskészülékébe, a Galaxy Note 5-be bizony bele tud ragadni az S Pen érintőceruza. Ez pedig akkor lehetséges, ha fordítva szeretnénk visszadugni a tollat a készülékbe. A helyzet olyannyira kritikus, hogy adott esetben bizony a felhasználó el sem tudja onnan távolítani, így a készülék szétszedésével csak a szervízben tudják orvosolni a hibát.

Adott persze a kérdés, hogy erre a dél-koreai vállalat miért nem figyelt és próbált ki minden egyes lehetséges opciót és úgy megalkotni az S Pen-t, hogy ilyen ne fordulhasson elő. Bár mondhatnánk, hogy ez nem a Samsung hibája, hiszen ez nem a rendeltetésszerű használata a tollnak, de gondolj csak arra, hogy egy kisgyerek a játszás közben simán fordítva teheti vissza, de akár még mi magunk is, ha épp nem oda figyelünk.

Samsung-Galaxy-Note-5-S-Pen-Backwards-Warning

A problémák elkerülése érdekében a Samsung pedig már a készülék kicsomagolásánál felhívja erre a figyelmünket. A dobozban ugyanis a Galaxy Note 5 készüléken lévő fólián egy rövid instrukciót is kapunk az S Pen helyes használatáról. Amennyiben pedig fordítva helyeznénk be, akkor pedig mind a tollban, mind a készülékünkben is kárt okozhatunk.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá