Kipróbáltuk a Samsung legújabb vezeték nélküli fejhallgatóját

0 15,816

A Samsung igen népszerű mobilkészülékei és táblagépei mellett a cég számos kiegészítőt kínál okoskészülékeihez. A dél-koreai gyártó a prémium audiokiegészítők piacán is teret kíván hódítani a Level család csábító fej- és fülhallgatóival. A napokban sikerült megkaparintanunk a Level-széria legújabb tagját, a Level On Wireless fülest, mely külsőre teljesen megegyezik a korábbi Level On készülékkel, azonban ahogy az elnevezésből is sejthetjük, ez a modell végre megkapta a vezeték nélküli támogatást.

Level On Wireless

A Level On Wireless fejhallgató minden extrát megkapott a széria legerősebb tagjától, a Level Overtől, miközben külsőre sikerült megtartani a Level On formáját, így igazából ez a modell pont középen helyezkedik a kínálatban. Korábban már mi is hiányoltuk, hogy a Level On nem kapott vezeték nélküli vezérlést, ám úgy tűnik, hogy erre a Samsung is gondolt, hiszen míg a Level Over egy méretesebb darab, és inkább az otthoni munkánk során lehet tökéletes társ, addig a Level On egy sokkal kompaktabb darab, amit bárhova magunkkal vihetünk.

Az új fejhallgató végre megkapta az aktív zajszűrőt is, aminek következtében a külső zajoknak búcsút inthetünk. Ez olyan zseniálisan működik, hogy a beszédet például teljesen képes kiszűrni, sőt még az utcai zajok sem zavarják így meg a zenehallgatásunkat. A fejhallgató emellett figyel arra is, ha hosszabb ideig túl hangosan hallgatnánk a zenét, akkor a figyelmeztet minket, hogy ideje kicsit lejjebb venni a kakaót, különben hamar halláskárosodást szenvedünk.

Samsung-Level-On-Wireless-zajszures

A Samsung Level On Wireless fejhallgató jobb és bal oldalán egy 40mm-es egység foglal helyet, mely tökéletes hangzásvilágot nyújt bármilyen zenéről legyen szó. A mélyek elég mélyek, a magas hangok pedig abban a tartományban szólalnak meg, amiben meg kell.

A fejhallgató legérdekesebb része a jobb oldali egységen keresendő, ugyanis ez a panel egy érintésérzékeny felületet kapott, amivel intuitív módon, érintéssel vezérelhetjük a mobilkészülékünk zenelejátszóját. Az ujjunk le/fel simításával a hangerőt tudjuk szabályozni, az előre/hátra simítással a számok között tudunk előre, illetve hátra ugrálni, kétszeri koppintásra pedig megállíthatjuk, illetve folytathatjuk a zenét. Lehetőség van az S-Voice-t is aktiválni, ehhez 3 másodpercig kell a fejhallgatón tartani ujjunkat.

Samsung-Level-On-wireless-vezerles

A Level On Wirelesshez háromféleképpen csatlakozhatunk: a hagyományos 3,5-es jack dugón, vagy a vezeték nélküli Bluetooth-on és NFC-n keresztül. Érdekesség, hogy míg kábelen keresztül a maximális hangerő kellően hangos, addig a Bluetooth-on keresztüli zenelejátszás már sokkal visszafogottabb és sok esetben nem elég hangos, ami az utcán vagy nagyobb zajnál akár gondot okozhat az élményben.

A fejhallgatót viszont nagyon kényelmes viselni. A puha párnák biztosítják, hogy a fülünk ne fáradjon el, ha hosszabb időn át a fejünkön van, ami fontos tényező, ha esetleg egész nap a hordjuk vagy a nyakunkon pihentetve szeretnénk magunkon viselni. Súlyát tekintve is egy könnyű fejhallgatóról van szó, mindössze 236 gramm.

A legnagyobb kérdés persze az lehet, hogy a Level On Wireless vajon meddig képes üzemelni. A válasz röviden annyi, hogy egész nap. A gyártó szerint a beépített Li-Ion akkumulátorok 23 órán át képesek meghajtani a készüléket abban az esetben, ha ki van kapcsolva az aktív zajszűrés. Ha bekapcsoljuk a zajszűrést, akkor ez az érték feleződik, és nagyjából 11 órán keresztül hallgatunk rajta zenét.

Összegzés

Összességében egy remek kis fejhallgató a Level On Wireless, mely funkcióit tekintve mindent megkapott a legnagyobb testvértől, viszont a kompakt méretének köszönhetően mindig magunknál lehet, hiszen egy laptoptáskában könnyedén elfér, így a munkánk alatt se kell lemondanunk a minőségi zenehallgatásról.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá