Nagyon vagány az átlátszó Galaxy Note 5

0 2,196

A Samsung legújabb csúcskategóriás phabletje, a Galaxy Note 5 jelenleg öt színvariációban érhető el, épp a minap érkezett meg a rózsaarany és a szürke variáns is a kínálatba, de egyeseknek úgy tűnik, hogy még ez sem elég. Egy Reddit-felhasználó, Skarface08 gondolt egyet, és fogta a Galaxy Note 5-ös telefonját és egy teljesen egyedi hátlapot készített neki, ami első ránézésre nagyon vagánynak néz ki.

A fiatalember elképzelése az volt, hogy a készülék hátlapja teljesen átlátszó legyen. Ehhez előszőr le kellett szednie a Galaxy Note 5 üveghátlapját, majd a belső réteget teljesen eltávolította, így egy átlátszó felületet kapott, ami betekintést enged a készülék belsejébe. A művelethez persze kell némi szerszám és türelem, de nézzük, hogyan is sikerült neki ezt véghezvinnie.

Galaxy Note 5 Glass back

A Galaxy Note 5 hátlapja nem pattintható ki egyszerűen, mint a régebbi okostelefonoknál, így ennek eltávolításához kellett egy hőlégfúvó, ami a meleg levegő áramoltatásával a hátlap körüli ragasztóanyagot puhította fel. Ezután egy tapadókoronggal már már ki tudta emelni az üvegpanelt. Végezetül pedig egy penge segítségével a belső réteget eltávolította, majd miután lehűlt a hátlap, vissza is helyezte a telefonra. Az eredmény bámulatos, persze az úr ezzel a művelettel a garanciát is bukta.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá