Ezeket tudja majd a Samsung bazinagy táblagépe

0 1,231

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Samsung a berlini IFA rendezvényen a Galaxy S2 bejelentése alatt néhány érdekes képet is közölt a nagyközönség számára egy bizonyos Galaxy View nevű tabletről. A tablet legérdekesebb része a képernyő lesz, ugyanis a készülék egy hatalmas nagy, 18,5 hüvelykes kijelzőt kap majd. Eddig voltak már spekulációk, hogy milyen hardverek foglalhatnak majd helyet benne, de most újabb információk érkeztek, melyekből számos érdekesség kiderül.

A minap ugyanis a már jól ismert leleplező oldal, azaz a GFXBench adatbázisában bukkant fel egy bizonyos SM-T670 típusjelzésű készülék, mely a Galaxy View tabletet takarja. Ezeknek az adatoknak köszönhetően szinte már biztosra vehetjük, hogy a következő specifikációkkal érkezik majd meg a készülék: óriási 18,5 hüvelykes 1920 x 1080 (Full HD) pixel felbontású kijelző, 64 bites architektúrájú nyolcmagos Exynos 7580 processzor egy Mali-T720-as grafikus chip társaságában.

Galaxy View GFXBench

A táblagépnek 2 GB rendszermemóriából kell majd gazdálkodnia, háttértárból pedig 32 GB áll majd a felhasználók rendelkezésére, melyet microSD kártyával tovább bővíthetnek. Úgy tűnik, hogy az hátlapon viszont nem lesz majd kamera, csupán az előlapon, ami egy 2 megapixeles szenzort takar. Az energiaellátásról pedig egy 5,700 mAh-s akkumulátor gondoskodik majd. Azt egyelőre még nem tudni, hogy milyen érdekességek, szolgáltatások érkeznek majd a tablethez, amik ki tudják használni ezt a hatalmas felületet, de az biztos, hogy a filmek és videók nézésével nem lesz gondunk.

A hírek szerint pedig a tablet már számos ellenőrzőponton átment már, így a készülék debütálása már hamarosan bekövetkezhet. Az sincs kizárva, hogy a Samsung még idén bejelenti a táblagépet.

Forrás: GFXBench

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá