Töltsd le az új Need for Speed játékot a Samsung telefonodra

0 32,206

Az utcai versenyzés szerelmeseinek egy remek hírünk van, ugyanis a minap megérkezett az Electronic Arts legújabb fejlesztésének, a Need for Speed: No Limits játéknak az androidos verziója a Google Play kínálatába, így már lehetőségünk van egy jót aszfaltbetyárkodni akár a Samsung okostelefonunkon.

A No Limits fejlesztésében a Real Racing 3-ból ismert Firemonkeys keze is benne van, így a grafika terén nem lesz panaszunk. A játékban természetesen számos extrával kecsegtetnek a készítők a versenyezni vágyó felhasználóknak. A fejlesztőcsapat kiemelt hangsúlyt fektetettek a realisztikus, azaz a minél valósághűbb megjelenésre, mind a verdák, mind pedig a környezet kialakítása során.

Elmondásuk alapján a játékosok olyan konzol szintű élményre számíthatnak majd, amire eddig nem nagyon volt példa, ami a mobilos platformot illeti. Eszméletlen részletességet sikerült megalkotniuk, mint például az esőcseppek, amik ugyanúgy csordogálnak le a kasznin, mint a valóságba. Ezt az élményt a moziszerű effekt pedig tovább fokozza. Emellett azt is szerették volna, hogy a játékosok teljesen testre tudják szabni a járgányokat, ezáltal minden egyes elemet kedvünkre módosíthatjuk majd.

Ha az előzetes láttán neked is libabőrös lett a karod és kedvet kaptál a játékhoz, akkor nincs más dolgod hátra, mint ide kattintani, és letölteni a Google Play kínálatából az ingyenesen elérhető Need for Speed: No Limits játékot a Samsung telefonodra.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá